Keil Burgija za beton SDS-plus 12x210mm Turbohead X-pro 251 120 210

SDS+ brugija sa MS5 spiralom

Karakteristike proizvoda

MS5 spirala sa ojačanim jezgrom. Napravljen od hrom-nikal-molibdenovog čelika, brušen i ojačan. Spajan na visokim temperaturama oko 1120°C. Kompatibilna je sa svim čekić bušilicama sa SDS-plus i HILTI TE-C prihvatom.

MS5-TURBOHEAD-Xpro

Inovativni dizajn s X-glavom s 4 rezne ivice za brz i profesionalni rad. Ojačane čelične burgije otporne na čelik, garantuju veliku brzinu bušenja kao i nisku abraziju. Posebna geometrija glave omogućava optimalno pilot bušenje i brzo uklanjanje bušotinske prašine, kao i značajno manje trenja u rupu za bušenje što rezultira manjim razvojem toplote i malom ulaznom snagom za mašinu.

MS5 spirala

MS5 spirala buši znatno brže od normalne spirale. Ima duži radni vek trajanje i smanjuje sile nastale tokom bušenja čekićem. Zbog toga ne dolaze do zaglavljivanja prašine nastale od bušenja. Ima veću brzinu bušenja i prenosi energiju udara na optimalan način. Ojačano jezgro i zaobljeni postepeni prelazi nude mnogo veću snagu.

Znak kvalitetaQuality mark

Znak kvaliteta PGM označava visokolvalitetni alat za bušenje napravljen u kontrolisanoj i sertifikovanoj proizvodnji. Bušilice se ovom burgijom će izbušiti geomestrijsku preciznu rupu za sigurno pričvrćivanje tipli u beton i zidovima.

Zaštita od vibracija Vibration Protection

Nisko vibracijsko opterećenje “hand-arm-system” značajno smanjuje vibracije. Odgovara Direktivi 2002/44/EC Evropske zajednice o zaštiti od vibracije.

Za upotrebu u:

                                        

Umetni kamen        Zidovi (cigla)         Prirodni kamen        Armirani beton

 

Prečnik (mm) 12
Dužina (mm) 210
Radna dužina (mm) 150
Broj krakova 4

 

 

 

Vaša korpa
  • No products in the cart.